3 tipuri inedite de înghețată pe care TREBUIE să le încercați!

Vă rugăm să scuzați titlul mai degrabă de tabloid, dar chiar am simțit nevoia să subliniem musai-ul încercatului. Noi, cei de la Caprices, punem mare preț pe produsele cu totul aparte, de o calitate impecabilă, care pot mulțumi și capriciosul capricioșilor – tocmai de aceea oferta din vitrine o să vă facă măcar curioși, dacă nu extrem de pofticioși. În gama de înghețate, trei apariții cu totul deosebite s-au făcut remarcate de-a lungul comenzilor:

• înghețata de violete, marele succes de casă

Este atât de bună și de surprinzătoare, încât dependenții de ea nu vor fi foarte încântați că îi ducem vestea, temându-se probabil că vor rămâne ei fără. Dincolo de glumă, înghețata noastră de violete este una cu totul specială, pe care nu aveți cum să o uitați, dacă o gustați. Aroma florilor îmbinată perfect cu cea de lapte o să vă intre la inimă. Garantat.

• înghețata de ghimbir, uluitor de gustoasă

Nu știm la ce vă așteptați exact când spuneți înghețată de ghimbir, dar trebuie să uitați asta. Pentru că acest produs nu încape în niciun tipar și nu este nici pe departe unul cu un gust previzibil. Chiar dacă nu simpatizați din cale afară ghimbirul, gustați înghețata de care vă povestim – o să fiți delicios de surprinși!

• înghețata de lemn dulce, pentru cunoscători

Dacă știți prea bine această plantă, numită și planta imunității, atunci trebuie să încercați acest desertul răcoritor care îi păstrează din plin aroma. Gustul e cu totul special și îți lasă două opțiuni – îți place la nebunie sau nu. Beneficiile medicale ale lemnului dulce sunt incontestabile, la fel ca și ale ghimbirului, de altfel.

Așadar, câte cupe vă pregătim?