Fabrica de ciocolata Bruyerre

bruyerre-1

bruyerre-2

bruyerre-3

 

In 1909, cand Robert Peary cucerea Polul Nord, Francoise Leon Bruyerre incepea o aventura lunga dedicata crearii ciocolatei si delicateselor dulci. De peste 100 de ani, ciocolata este pentru Bruyerre atat sinonimul visului si al pasiunii, cat si cel al posibilitatii creatiei nesfarsite.

Datorita unei selectii minutioase de materii prime nobile, a retetelor traditionale cu 100% unt de cacao si a unui savoir-faire artizanal, Bruyerre produce in zilele noastre peste 80 de sortimente de praline, renumite pentru continutul lor delicios si pentru decorarea lor inspirata. Pentru a implini dorintele cele mai nebunesti ale iubitorilor de ciocolata, artizanii Bruyerre, cauta in mod constant noi combinatii de gusturi: cateodata originale, alteori surprinzatoare, dar de fiecare data delicioase. Si in zilele noastre, descendentii lui François Léon Bruyerre continua aceasta traditie artizanala decorand manual pralinele delicioase.

CAPRICES este importatorul exclusiv in Romania a pralinelor artizanale Bruyerre, astfel la magazinele noastre veti gasi o varietate mare de sortimente de praline belgiene si alte delicatese proaspete.

 

Magazin online