Caprices, în revista „Ce se întâmplă, doctore?”

Muncim mult și cu drag, așa că orice laudă ne bucură enorm. De această dată laudele au venit din partea cunoscutei reviste „Ce se întâmplă, doctore?„, care a selectat afacerea noastră pentru un articol amplu despre afacerile cu adevărat de calitate din România.

În textul „Bunătăți care ne ung pe suflet”, redactorii revistei spun povestea magazinului nostru și se topesc de poftă cu gândul la pralinele belgiene din vitrinele Caprices.

Iată un fragment din articolul publicat în ediția din septembrie a revistei:

„Bruyerre produce peste 80 de feluri de praline, renumite pentru conținutul delicios și stilul simpatic de decorare manuală, iar Simona și Eszter le-au adus aproape pe toate în România. Trufe cum nici în vis n-ai visat, cu șampanie, caramel sau amaretto, fel de fel de ganache-uri savuroase de ciocolată albă, cu lapte, ori neagră în combinații inedite cu lime ori coriandru, piureuri de fructe îmbrăcate în ciocolată, soiuri gustoase fără zahăr pentru cei grijulii cu talia ori suferinzi de diabet, marțipan adevărat, lichioruri în ciocolată și mă cam opresc căci nu mai pot încheia articolul de poftă. Simona și Eszter spun că nu există capriciu dulce care să nu poată fi îndeplinit pe lista lungă de praline”.

Le mulțumim jurnaliștilor de la „Ce se întâmplă, doctore?” pentru povestea frumoasă, iar pe voi vă așteptăm să vă convingeți că nu am fost deloc lăudați degeaba!