Ciocolata chiar slăbește! (deci poftiți la praline…)

Preocupați să vă povestim cât mai multe despre vedeta acestei veri – înghețata noastră de top – era cât pe ce să ratăm să vă dăm această veste de importanță maximă 🙂

Au stat ei cercetătorii ce-au stat și au decis: consumul de ciocolată în timpul curelor de slăbire favorizează pierderea în greutate.

Cu alte cuvinte, persoanele care continuă să consume alimentele preferate, precum ciocolata, în timpul curelor de slăbire, prezintă mai multe şanse să piardă în greutate, spune studiul realizat de experții britanici și citat de Mediafax.

Potrivit cercetării lor, 86% dintre cei care au continuat să consume ciocolată în timpul dietei au reuşit să piardă în greutate. Dintre cele 2.100 de persoane luate în calcul – atât bărbaţi, cât şi femei -, cele care au pierdut în greutate au continuat, în 91% dintre cazuri, să consume aceeaşi cantitate de ciocolată ca înainte de punerea în aplicare a planului de slăbire.

Cercetările de până în prezent au arătat că persoanele ce urmează o cură de slăbire eliminând complet din dietă alimente precum ciocolata prezintă un risc mai mare de îngrăşare, deoarece „compensează” consumând mai mult din alte alimente.

Așadar, să auzim… Care sunt pralinele voastre preferate? Avem câteva zeci de feluri!