Înghețata și personalitatea

Spune-mi ce înghețată alegi, ca să îți spun cine ești – sună un pic ciudat, dar cei de la companiile de înghețată din Statele Unite s-au gândit la o posibilă legătură între tipul de personalitate și aroma aleasă, așa că le-au cerut unor oameni de știință să aprofundeze subiectul. Iată mai sus ce a ieșit!

 

Iubitorii de vanilie sunt impulsivi – vanilia este considerată cea mai comună aromă în paleta de înghețată, dar „adepții” ei nu sunt deloc comuni – sunt impulsivi, idealiști și își asumă riscuri ca nimeni alții, potrivit studiilor conduse de neurologul Alan Hirsch care a fondat „The Smell and Taste Treatment and Research Foundation”, organizația care s-a ocupat de cercetare.

Fanii aromei de căpșuni sunt introvertiți – din același studiu făcut pentru compania Baskin Robbins, descoperim că cei care iubesc înghețata de căpșuni sunt toleranți, devotați și introvertiți.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFlirtul rimează cu ciocolata – dacă vă dați în vânt după înghețata de ciocolată, autorii studiului vă consideră mari seducători, plini de viață și șarmanți.

Cei care preferă cafeaua, preferă și drama – același neurolog pomenit mai sus a făcut o altă cercetare și pentru firmele de înghețată Dreyer’s/Edy’s și din ea aflăm că dacă alegem aroma de cafea suntem oameni plini de viață, ne cam place să dramatizăm, dar avem și o mare pasiune pentru „carpe diem”.

Înghețata cu bucățele de ciocolată arată generozitatea – dacă o alegeți dintr-o vitrină plină cu sortimente, atunci sunteți printre cei competenți, care atunci când își doresc un lucru fac orice ca să-l obțină și, care, sunt și extrem de generoși, nu doar ambițioși.

Orice înghețată preferați vă putem garanta că o găsiți la Caprices!