Spune-mi ce zodie ești și îți spun ce pralină Caprices iubești!

Dacă aroma înghețatei preferate îți trădează personalitatea, așa cum am amintit într-un post trecut, se pare că ciocolata merge mână în mână cu trăsăturile zodiei. Ne-am hotărât să facem un mic studiu să aflăm ce tip de praline aleg nativii zodiilor care ne vizitează.
Iată ce am descoperit!

Berbec
Cu un entuziasm ieșit din comun, Berbecul știe mereu ce vrea și apreciază întotdeauna combinațiile dulci-amărui. Devine impulsiv și nerăbdător dacă nu are la dispoziție exact pralinele pe care și le dorește, adică pralinele Chantilly, Truffe Caramel, Tokyo sau Brazilia.

Tokyo 2Chantilly 2Truffe Caramel 2

Taur
Ciocolata fină cu interior cremos este ceea ce nativii Tauri vor alege întotdeauna. De îndată ce găsesc un sortiment care le place, nu vor mai renunța la el niciodată. Cand ajung la Caprices, Taurii aleg pralinele Amboise, Perle Fondant, Manon Chocolat, Truffe Amaretto sau o combinație între toate acestea.

Amboise 2Truffe Amaretto 2Manon Chocolat 2

Gemeni
Nehotărâți din fire, natura duală a Gemenilor îi îndeamnă să aleagă combinațiile de ciocolată albă-ciocolată neagră, combinațiile dulci-amărui sau o cutie cu praline diversificate. Cel mai frecvent înclină spre Truffe Beurre, Perle Fondant sau o cutie Ballotin cu praline asortate.

Truffe Beurre 2Perle Fondant 2Ballotin Anul nou

Rac
Sensibilul Rac alege ciocolata cu lapte, dar plăcerea lor atinge cote maxime când aceasta are în compoziție și o cremă specială cu aromă de fructe. Când ajung în Piața Amzei, nativii acestei zodii nu se pot abține să nu guste pralinele Coeur Rouge, Coeur Mango, Perle Lait sau Orangette.

coeur rouge 2Orangette 2coeur mango 2

Leu
Excentricul Leu nu se mulțumește cu puțin. El cere întotdeauna combinații inedite și extravagante, ba chiar ia câteva și acasă pentru a se lăuda musafirilor cu gustul său rafinat. Dacă ajungeți la Caprices și vedeți că o persoană alege Diablotin, Alicante, Truffe Champagne sau Coraline, atunci fiți siguri că este Leu.

DIablotin 2Alicante 2Coraline 2

Fecioară
Meticuloase și tipicare, Fecioarele sunt foarte pretențioase în privința aspectului și ambalajului. Optează tot timpul pentru pralinele cu forme și umpluturi interesante cum ar fi Lady, Tasse Amaretto, The sau o Choco Boite Deluxe All Dark.

The 2Lady 2Tasse Amaretto 2

Balanță
Balanța este o zodie a proporțiilor și preferă combinațiile echilibrate. Nativii acestei zodii analizează foarte mult atunci când iau o decizie, mai ales dacă vine vorba de ciocolată. În schimb, la Caprices știu exact ce să aleagă: Centenaire, Corbeille, Clara sau Noisettine.

Corbeille 2Noisettine 2Centenaire 2

Scorpion
Pasiunea Scorpionului pentru ciocolată este una nemărginită. Pentru acest nativ alt sortiment înafară de ciocolata cu lapte este inacceptabil. Ba mai mult, pralinele pe care le consideră perfecte sunt cele umplute cu alcool cum ar fi Cointreau, Cerisette, Figaro sau Williams.

Cointreau 2Williams 2Figaro 2

Săgetător
Când vine vorba de praline, cea mai capricioasă zodie este Săgetătorul. El vrea mereu ceva inedit, mai puțin accesibil celorlalți și este mereu în căutarea pralinei perfecte. Săgetătorii care ne-au trecut pragul s-au rezumat la Iris, Azteka, Carre Massepain și Noix Candisee.

Iris 2Noix Candisee 2Azteka 2

Capricorn
Capricornii fac mereu cele mai bune alegeri. Conservatori din fire, rămân fideli unui anumit sortiment de praline de calitate. Coeur Caramel, Helvetia, Manon Glace Moka sau Maya se află mereu printre preferințe.

Helvetia 2Manon Glace Moka 2Maya 2

Vărsător
Ca și în viață, Vărsătorul caută experiențe care să îl scoată din cotidian. Un adept al ciocolatei albe, încearcă toate pralinele de acest fel, mai ales pe acelea cu umpluturi care le fac mai speciale ca Arabica, Amboise, Iris sau Manon Cafe.

Arabica 2Amboise 2Manon Cafe 2

Pești
Nativii din Pești au plăceri simple și diverse, dar întotdeauna dulci. Devin dependenți de pralinele din ciocolată albă, cu lapte sau cu vanilie, fără prea multe ingrediente. Atât de dependenți încât nu se mai pot sătura de pralinele Balle de Golf, Javanaise, Celeste sau Perle Lait.

Balle de Golf 2Celeste 2Perle Lait 2